Beers & Books

Beers & Books

Elszaladt a lovacska

2018. március 22. - Dr. Mabuse

Nem tudom, hogy hova tud lealjasodni egy ilyen cég, de nálam elérte a falat. Nem kell ezt túl magyarázni. Az emberi kapcsolatoknál is így működik, miért lenne ez másképp, máshol? Megbízhatóság… Aztán rábaszol egyszer, kétszer és már csak az jön, hogy tessék mondani, itthon van a jó kurva édes anyja? Meg hogy ezt ennyiért?!  A dizájn baromi jó (szerintem). Mindig is szerettem volna kézben tartani egy ilyen szikár, fémes kinézetű dobozt. Nem életcél, de most megadatott, kár, hogy nem tudtam mi van benne. Aki kóstolt már kukoricával belobbantott söröket, azt tudja miről beszélek. Jól tudja. Se íze, se bűze, csak az a szar édeskés egyeníz, amit már a távolkeleti sörcsögőknél is éreztünk. Ja, az, amire gondolsz. Se teste, se habzása, olyan szar, amilyen csak lehet. Ha az ízét ezek után nem találta ki volna valaki, az ne lottózzon!

img_4346.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://beersandbookskft.blog.hu/api/trackback/id/tr9413767410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Árpa Jankó · http://serteperte.blog.hu 2018.03.22. 20:33:27

A cikk azt sugallja, hogy nem ez az első mellényúlása a Brewdognak. Vagyis mintha nem ez lett volna az első negatív tapasztalatod a söreikkel. Vagy tévedek?

Dr. Mabuse · https://www.facebook.com/Beers-Books-Kft-110752402663958/ 2018.03.22. 20:48:06

Nem tévedsz. Az első csalódás: www.ratebeer.com/beer/brewdog-kingpin/420171/
Akkor még azt gondoltam, OK, szegénykék próbálkoznak a lagerrel. Na de, ez? Ez POFÁTLANSÁG!
süti beállítások módosítása