Beers & Books

Beers & Books

12 nem egy tucat avagy a Reczer kollab széria vége

2019. május 19. - Dr. Mabuse

img_6269.JPG

Vége van. Mondjuk, ez így is volt megtervezve. Mi történt, tulajdonképpen? 12 hónap, 12 sör. Egyszerű, mint az Egyszeregy. Reczer Gábor amit vállalt saját brand-jével azt teljesítette, méghozzá óramű pontossággal. Egy pillanatig nem volt kétséges, hogy akik követték a munkásságát, kíváncsiak voltak a söreire, mindig megkapták a havi betevőt. 1000 liter/hó palackozva és csapolva, nem nagy mennyiség + befigyelt közben egy zenekaros sör, ami Reczer Gábortól nem idegen ugyebár. Egy év nem túl nagy idő, de nincs arányban azzal, hogy mekkora utat tett meg (nem mellesleg nem csak ő, hanem a kraft sörfogyasztó társadalom is). Reveláló jellegű kihívás lett volna ez akkor is, ha netán kudarcba fullad, de két apró malőrtől eltekintve gördülékenyen, olajozottan futott a projekt. Játékos kísérlet volt ez olyan izgalmas - hazánkban kevésbé fellelhető - fajtákkal, mint a fekete búza, dupla rozs vagy a szofisztikált dupla white IPA.

img_6280.JPG

Minden sörnek megvolt a bemutató helyszíne, így nem meglepő módon a féléves számvetés is megtörtént. Lehetett számítani rá, hogy "kapuzáráskor" is meglesz a megfelelő népünnepély. Úgy is lett. Erre Magyarország talán legidétlenebb nevű sörözőjében, a Neked csak Dezsőben került sor. Elérhető közelségben elérhetetlen (lásd pofátlan) árakon mért sörök mellett ünnepeltek a sörfőzők és akiket érdekelt az esemény. Beszélgetősen, vidám hangulatban telt az este, de ezzel még nincs vége…

img_6284.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://beersandbookskft.blog.hu/api/trackback/id/tr614835730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása